Тестове

Икарес Профешънъл е задълбочен и обширен инструмент, предназначен за професионалисти, който се ползва след заплащане на лиценз. Представлява уеб базирана дигитална платформа за кариерно ориентиране с различни тестове, която служи на кариерните консултанти и училищни психолози да помогнат в правилния избор на специалност или професия на своите ученици.

Платформата съдържа набор от тестове и модули, предназначени за ученици:

  •  Теста за избор на професия  (Professions Interest Test) , предлага избор от над 3000 професии в зависимост от интересите на дадения човек. Съдържа специален филтър с 52 индикатора за лица с различна степен на увреждания, които влият на тяхния избор на професия. Подходящ е за ученици от 11ти и 12ти клас.
  • CUBE 8  – тест за първоначално насочване на интересите по три начина – чрез разпознаване на снимки с професии от фотоалбум, чрез кратки описания на предметите в училище и чрез кратки личностни портрети. Теста е подходящ за ученици от 9-ти и 10-и клас.
  • CAPAZ Обучение – прави анализ на личностните качества на учениците в процеса на самото учене. Подходящ е и за ученици с проблеми в учебния процес, като концетрация, мотивация, подход към учебния процес и т.н. Подходящ е за ученици от 9-ти до 11-ти клас.

Какво получавате след закупуване на лиценз на тези тестове, с преференциална цена за български средни училища:

Елемарк ЕООД като екслузивен представител предлага специален преференциален пакет на достъпни цени за средни училища в България, който съдържа:

За да получите оферта за преференциалният пакет, моля да попълните регистрационната форма

Всички полета, маркирани с * са задължителни
Copyright 2013 www.elemark.bg. All rights reserved.