rustenburg_photo

SENSE OF URGENCY – Маркетинг Уъркшоп

За първи път в България идва един от най-добрите холандски консултанти по стратегически маркетинг г-н Хербранд Рустенбург!

На 9 и 10 май в Хотел Триада, София ще се проведе специализиран уъркшоп за професионалисти от сферата на продажбите, маркетинга, продуктови и акаунт мениджъри, специалисти в комуникациите, както и предприемачи от средния и малък бизнес до големи международни компании.

Новата реалност „ Всичко е спешно!” или SENSE OF URGENCY в сферата на маркетинга и бизнеса на 21-ви век изисква оперативен подход за страгегическите проблеми.

Уъркшопа SENSE OF URGENCY ще престави систематично с практически подход чрез дискусии и лесни за употреба дигитални модели, важни ключово-стратегически маркетингови теми. Това ще ви позволи да намерите ефективна и ефикасна маркетингова политика. Знанията и компетенциите вече не са достатъчни, за да се отличавате на пазара днес. Бърз, остроумен и инновативен начин на мислене са единствената възможност, за да си осигурите устойчиво предимство пред засилващата се конкуренция. Без излишна теория, изцяло практически ориентиран, този уъркшоп ще ви даде моменталната възможност да приложите на практика дигилните модели на Рустенбург, уникални със своята инновативност и пазарна адекватност.

Искате да сте уникални на пазара и да имате инновативна маркетингова стратегия? Убедете се сами в това как се прави като участвате в събитието.

Уършопа ще се проведе в малка група, затова местата се ограничени и ще можете да получите и лично внимание!

Работен език: английски.

Всеки участник получава като бонус най-новата книга на Рустенбург – Strategic Marketing – Handbook for Innovative Thinking!


Виж повече информация и се регистрайте тук.

Copyright 2013 www.elemark.bg. All rights reserved.