Ексклузивно предложение за средни училища

От 2013 година Икарес вече се предлага на българския пазар като всички тестове са на български език. На български език се предлага безплатния онлайн тест за кариерно ориентиране обвързано с избор на специалност и висше учебно заведения, така и цялостната платформа на Икарес Профешънъл предназначен за средните училища.

Икарес Профешънъл е задълбочен и обширен инструмент, предназначен за професионалисти, който се ползва след заплащане на лицензия. Представлява уеб базирана дигитална платформа за кариерно ориентиране, която служи на кариерните консултанти да помогнат в правилния избор на специалност, кариера или професия на своите клиенти или ученици. Платформата съдържа набор от тестове и модули като най-важния и подробен тест е Теста за избор на професия  (Professions Interest Test) , които съдържа над 3000 професии в зависимост от интересите на дадения човек. Освен това съдържа специален филтър с 52 индикатора за лица с различна степен на увреждания, които влият на тяхния избор на професия.

Към момента тестовете на Икарес за ученици се прилагат успешно от над 800 училища в Нидерландия и по този начин насочват учениците към техния избор на професионално развитие. В средните училища Икарес Профешънъл се използва от училищни психолози и/или училищни кариерни консултанти, посочени от директорите. Това се явява важен фактор, защото тестовете се тълкуват и разясняват на учениците и по този начин те могат по-лесно, и най-вече индивидуално и успешно, да вземат решение към какво да се насочат за вбъдеще. Един обучен специалист какъв е училищният психолог например, чрез придобиването на умения да борави с тестовете, ще бъде още по-полезен на учениците и на техните родители в определянето на сложните въпроси, отнасящи се до професионалното развитие и успеха в живота на младежта.

Елемарк ЕООД като екслузивен представител предлага специален преференциален пакет на достъпни цени за средни училища в България, който съдържа:

–          Лиценз за 12 месеца на двама представители от училище, с парола за достъп и наръчник с указания за ползване

–          Тестове и модули подходящи за ученици от 9 до 12 клас

–          Обучение на двама преставители от училище с две опции по избор на директора – двудневен курс в Айндховен, Холандия или еквивалент на обучението

За да получите оферта за преференциалният пакет, моля да попълните регистрационната форма

Copyright 2013 www.elemark.bg. All rights reserved.