Икарес за училища
our-students-1750x660-1
students-group
Икарес за училища
previous arrow
next arrow

Предложение за средни училища и образователни институции и компании

От 2013 година Икарес вече се предлага на българския пазар като всички тестове са на български език. На български език се предлага безплатния онлайн тест за кариерно ориентиране обвързано с избор на специалност и висше учебно заведения, така и цялостната платформа на Икарес Профешънъл предназначен за средни училища.

Икарес Профешънъл е задълбочен и обширен инструмент, предназначен за професионалисти, който се ползва след заплащане на годишен лиценз. Представлява ОНЛАЙН платформа за кариерно ориентиране, която служи на кариерните консултанти да помогнат в правилния избор на специалност, кариера или професия на своите клиенти или ученици. Платформата съдържа набор от тестове и модули като най-важния и подробен тест е Теста за избор на професия  (Professions Interest Test) , които съдържа над 3000 професии в зависимост от интересите на дадения човек. Освен това съдържа специален филтър с 52 индикатора за лица с различна степен на увреждания, които влият на тяхния избор на професия.

Към момента тестовете на Икарес за ученици се прилагат успешно от над 800 училища в Нидерландия и по този начин насочват учениците към техния избор на професионално развитие. В средните училища Икарес Профешънъл се използва от училищни психолози и/или училищни кариерни консултанти, посочени от директорите. Това се явява важен фактор, защото тестовете се тълкуват и разясняват на учениците и по този начин те могат по-лесно, и най-вече индивидуално и успешно, да вземат решение към какво да се насочат за вбъдеще. Един обучен специалист какъв е училищният психолог например, чрез придобиването на умения да борави с тестовете, ще бъде още по-полезен на учениците и на техните родители в определянето на сложните въпроси, отнасящи се до професионалното развитие и успеха в живота на младежта. Вижте нашите клиенти в България

Елемарк ЕООД като екслузивен представител предлага специален преференциален пакет на достъпни цени за кариерни консултанти, образователно институции, агенции и средни училища в България, който съдържа:

  • Лиценз за 12 месеца, с парола за достъп и наръчник с указания за ползване на български език
  • Поставяне на логото на вашата организация/училище
  • Тестове и модули подходящи за ученици от 7 до 12 клас
  • Обучение на преставители на организацията/ училището – психолози или педагогически съветници

Желаете да видите как работи системата, моля изпратете запитване за ДЕМО акаунт. В рамките на 7 дни ще можете да се запознаете с функционалностите и възможностите, които предлага.