Икарес за училища
our-students-1750x660-1
students-group
Икарес за училища
previous arrow
next arrow

Тестове

Икарес Профешънъл е задълбочен и обширен инструмент, предназначен за професионалисти, който се ползва след заплащане на лиценз. Представлява уеб базирана дигитална платформа за кариерно ориентиране с различни тестове, която служи на кариерните консултанти и училищни психолози да помогнат в правилния избор на специалност или професия на своите ученици.

Платформата съдържа набор от тестове и модули, предназначени за ученици:

  •  Теста за избор на професия  (Professions Interest Test) , предлага избор от над 3000 професии в зависимост от интересите на дадения човек. Съдържа специален филтър с 52 индикатора за лица с различна степен на увреждания, които влият на тяхния избор на професия. Подходящ е за ученици след 7ми клас.
  • CUBE 8  – тест за първоначално насочване на интересите по три начина – чрез разпознаване на снимки с професии от фотоалбум, чрез кратки описания на предметите в училище и чрез кратки личностни портрети. Теста е подходящ за ученици от 7-ми до 12-и клас.
  • CAPAZ Обучение – прави анализ на личностните качества на учениците в процеса на самото учене. Подходящ е и за ученици с проблеми в учебния процес, като концетрация, мотивация, подход към учебния процес и т.н.
  • Таланти и Компетенции – позволява бърз обзор върху талантите и компетенциите, необходими за практикуването на определена професия.
  • Аспекти на професиите – С този модул профилът на клиента за всяка професия може да се сравни по 26 аспекта с профила на професията.
  • Доклад с подробно описание и анализ на резултатите на български или чужд език

Направете си теста сега