Дестинация Нидерландия

Тестовете за кариерно ориентиране на Икарес cе явяват най-пълният и най-добрият инструмент, с който сам човек да си намери подходящ университет в Нидерландия както за бакалавърски така и за магистърски програми и докторантури. Има две възможности – да си направите бърз безплатен тест само за избор на специалност или да заплатите пакет от тест за избор на професия заедно с още 6 модула, който ще определят личностния ви тип, талантите и компетенциите, нивото на мотивация, концентрация, самоувереност и подход към учебния процес.

След като си направите пълния пакет от тестове за избор на професия и личностен тип, най- новата възможност, която дава Икарес е да намерите най-подходящата за Вас програма в най-подходящият университет било то академичен или по приложни науки. Търсачката, в реално време, включва 50-те Нидерладски университета, и след избор на език, който владеете дава списък за това, което може да изберете спрямо резултата от теста за избор на професия и личностен тип CUBE 8.

Предимствата на системата на Икарес е, че тя е отворена за клиента, резултата е видим веднага, може отново и отново да се влиза в системата, за да се прочете описанието на професиите, или да се добавят още професии или универитети и специалности. Освен всичко това тестувания получава доклад с подробни резултати и анализ от кариерен консултант на Икарес.

За кандидатстване в университет в Нидерландия можете да се обърнете към нашите партньори, специализирани в тази дестинация. А доклада от тестовете, който може да е на английски или холандски език, би могъл да се приложи към документите за кандидатсване и да подкрепи избора на кандидата за дадената специалност.